Thursday, 4 April 2013

SALAM PERKENALAN SALAM JALAN-JALAN


        


Terasa kuat degupan jantung untuk mulakan celoteh kat blog nie. Tiba-tiba ada satu semangat ( entah datang dari mane entah ) untuk berceloteh dalam blog. Pilih tema jalan-jalan sambil makan sebab rasanya kita semua perlukan update-update terkini untuk mengisi masa lapang dan mengisi perut kita yang sentiasa lapar nie..hahaha.

So,bila ada blog ni bolehlah kita semua berkongsi pengalaman suka duka , pahit manis , masam masin masa kita travelling. Mane pengalaman yang tak best tu bolehlah kita kongsikan supaya orang lain tak terperangkap dalam jerat yang sama. Begitu jugak kalau ada pengalaman manis , boleh kita semua kongsi keseronokan tu..tak gitu??:)


Macam rasulullah cakap , " sampaikanlah ilmu itu walaupun satu ayat"

Last but not least , hope we all can enjoy our short living life to the fullest!!

p/s : walau ke mana pon kita berjalan ( musafir ) , jangan lupe kewajipan solat. seronok-seronok jugak yer kawan-kawan2 semua..peace yooo!!salam..